Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

constructii iegaleAcţiunile de control în vederea identificării construcţiilor ilegale şi pentru intrarea în legalitate a acestora, continuă.

Astfel, administraţia locală anunţă că, în perioada 28.07.2014- 01.08.2014, echipele de control vor fi prezente pe străzile Vlad Ţepeş şi Tache Ionescu.

În urma acţiunilor de control vor fi verificate toate imobilele, în scopul identificării celor construite fără autorizaţie sau a celor care nu au respectat autorizaţia de construire.

Scopul controalelor este şi acela de a identifica construcţiile finalizate care nu au fost declarate la Serviciul Public Finanţe Locale Ploieşti şi pentru care proprietarii nu plătesc impozit în condiţiile legii.

Acţiunile de control vor avea loc de luni până vineri între orele 9.00-11.00. Echipele de control care vor efectua aceste verificări vor fi formate din trei inspectori ai Direcţiei Generale de Dezvoltare Urbană, Poliţiei Locale Ploieşti şi Serviciului Public Finanţe Locale Ploieşti.

Inspectorii vor avea asupra lor ecusoane, legitimaţii de serviciu şi ordine de deplasare.

Back To Top