Categorie: Administraţie

palatul administrativ ploiestiPe ordinea de zi a ședinței CJ Prahova din data de 31 iulie a fost impus un punct „fierbinte" - înlocuirea din funcție a vicepreședintelui CJ, liberalul Sebastian Danielescu. Vicepreședintele CJ a scăpat ca prin urechile acului, doar un vot lipsă salvându-l de la pierderea funcției.

Interesant este că pentru demiterea acestuia au votat și câțiva colegi liberali, adepți ai Partidului Liberal Reformator înființat de Tăriceanu.

Punctul 2: Bogdan Toader – vicepreședinte CJ Prahova

Înlocuitorul lui Laurențiu Rebega în funcția de vicepreședinte al CJ Prahova, după ce acesta a fost ales europarlamentar, este social-democratul Bogdan Toader. Acesta a întrunit numărul necesar de voturi, fiind susținut de PSD, PPDD și o parte dintre liberali.
La începutul ședinței, odată cu prezentarea ordinii de zi în care figura propunerea de eliminare a lui Sebastian Danielescu din funcția de vicepreședinte al CJ Prahova, consilierii PDL și câțiva din partea PNL au părăsit ședința. Un singur consilier județean din partea PDL a preferat să rămână în sală și să participe la vot. Este vorba de Radu Ionescu, fost vicepreședinte al CJ Prahova în mandatul lui Florin Anghel.

Back To Top