Categorie: Administraţie

constructii iegalePrimăria municipiului Ploieşti, prin Serviciul Public Finanţe Locale Ploieşti anunță continuarea acţiunilor de control în vederea identificării construcţiilor ilegale şi pentru intrarea în legalitate a acestora.

Astfel, în perioada 11.08.2014-14.08.2014, echipele de control vor fi prezente pe străzile Barbu Catargiu, Comana şi Oltului.

În urma acţiunilor de control vor fi verificate toate imobilele, în scopul identificării celor construite fără autorizaţie sau a celor care nu au respectat autorizaţia de construire. Scopul controalelor este şi acela de a identifica construcţiile finalizate care nu au fost declarate la Serviciul Public Finanţe Locale Ploieşti şi pentru care proprietarii nu plătesc impozit în condiţiile legii.

Municipalitatea informează că, acţiunile de control vor avea loc de luni până vineri între orele 9.00-11.00, iar echipele de control care vor efectua aceste verificări vor fi formate din trei inspectori ai Direcţiei Generale de Dezvoltare Urbană, Poliţiei Locale Ploieşti şi Serviciului Public Finanţe Locale Ploieşti.

De asemenea, cetățenii trebuie să știe că inspectorii vor avea asupra lor ecusoane, legitimaţii de serviciu şi ordine de deplasare.

Back To Top