Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

badescu iulian 1Ședința Consiliului Local, programată pentru astăzi, 25 august, a fost suspendată, după ce primarul Iulian Bădescu a părăsit sala de ședințe, pe motiv că mai multe proiecte care, potrivit primarului Iulian Bădescu, erau împotriva bătrânilor și copiilor, detalii AICI. Şedinţa extraordinară a Consiliului Local a fost programată pentru marți, 26 august, ora 12.00.

În lipsă de cvorum, şedinţa programată pentru astăzi a fost supendată înainte de a fi discutate toate proiectele aflate pe ordinea de zi. Primarul Iulian Bădescu a părăsit sala de şedinţe, fiind urmat de consilierii PSD şi PP-DD, dar şi de viceprimari.

Astfel, multe dintre proiectele aflate pe ordinea de zi au fost prorogate, cum este cazul proiectului legat de regulamentul gestionării câinilor fără stăpân din Ploieşti. Propunerea a fost în dezbatere timp de 30 de zile, însă nu există un raport al Comisiei de specialitate.

Potrivit observatorulph, în dezbatere ar mai fi un proiect pe această temă, iniţiat de viceprimarul municipiului, Iulian Teodorescu. Nici proiectul legat de scumpirea apei potabile nu a trecut, iar replicile din timpul şedinţei au fost extrem de tăioase, relatează aceeași sursă.

Iată comunicatul Primăriei Ploiești

Primarul municipiului Ploieşti, domnul Iulian Bădescu, a convocat o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Ploieşti marţi, 26 august 2014, la ora 12.00 în sala de şedinţe din cadrul Palatului Administrativ, etaj III, camera 322.

Convocarea în regim de urgenţă a Consiliului Local a fost impusă de 11 proiecte de HCL care sunt foarte urgente şi care nu suportă amânare. Printre acestea, cel mai important este proiectul prin care se doreşte modernizarea terenului de sport de la Colegiul Naţional Mihai Viteazul din Ploieşti, proiect care face parte din cele 12 terenuri de sport finanţate din Fonduri Europene. Fiind un proiect de patrimoniu este nevoie de 2/3 din voturile consilierilor pentru a putea fi aprobat.

Extrem de important este şi proiectul prin care se aprobă bugetul de venituri şi cheltuieli al Spitalului de Boli Infecţioase. Prin acest proiect sunt alocaţi banii pentru bolnavii infectaţi cu virusul HIV.

În cadrul şedinţei extraordinare de mâine va fi supus aprobării şi un proiect prin care municipalitatea doreşte să premieze doi cetăţeni ai Ploiestiului care au împlinit 100 de ani – dna Soimosan Sultana şi dl. Pindici Vasile.

Domnul primar Iulian Bădescu face apel la reprezentaţii PNL şi PDL să trateze cu responsabilitate şi respect cetăţenii şi problemele Ploiestiului, precum şi proiectele de maximă importanţă necesare atragerii şi implementării fondurilor europene în municipiul Ploieşti.

Back To Top