Categorie: Administraţie

caloriferÎn vederea pregătirii aprovizionării cu energie termică a Ploieştiului pe timpul iernii şi derularea unor proiecte de modernizare pe fonduri europene a CET Brazi, joi, 11 septembrie, a avut loc, la sediul Consiliului Judeţean Prahova, o primă analiză privind situația rețelei de încălzire din punctelor termice din municipiu, dar și din județ.

La întâlnirea de joi, au fost discutate:

- persepectiva funcţionării CET Brazi până în anul 2032 cu actualele grupuri de producere a energiei electrice şi termice,
- modernizarea circuitului primar de energie termică până în anul 2020 pe etape,
- modernizarea circuitului secundar de energie termică, etapa a II- a,
- reparaţia capitală a coşului de fum numărul 2 – construit în anul 1974,
- studiile elaborate în urma măsurătorilor efectuate prin termografiere şi vizualizare optică. Acestea vor fi prezentate în formă finală la data de 25 septembrie, în sala de 200 de locuri a Consiliului Judeţean Prahova, de către reprezentanți ai SC Dalkia Termo Prahova SRL şi ai Institutul de Studii și Proiectări Energetice (ISPE) Bucureşti.

La analiza de astăzi au participat: preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, prefectul Judeţului Prahova, Rodica Paraschiv, reprezentanţi ai Direcţiei de Absorbţie Fonduri Europene din cadrul Consiliului Judeţean Prahova, precum şi conducerea SC Dalkia Termo Prahova SRL.

Back To Top