Categorie: Administraţie

Iulian-badescu-primarPrimăria municipiului Ploiești a reziliat contractul încheiat cu firma "Lider Sport", care câştigase licitaţia din iunie 2013, pentru a ridica în zona Parcului Mureșanu un complex pentru minifotbal şi tenis cu piciorul. Construcţia ar fi dus însă la distrugerea spaţiului verde din perimetrul afectat şi la scoaterea din circuitul public a zonelor respective, de unde, în faza de pregătire a lucrărilor, au apucat să fie tăiaţi nouă copaci!

"A solicitat autorizaţia de construcţie după expirarea termenului legal", explică ruptura primarul Ploieştiului, Iulian Bădescu, potrivit observatorulph.ro.

"Ne gândim acum la un proiect de reamenajare a parcului în beneficiul comunităţii", completează edilul după renunţarea la parteneriatul confuz cu "Lider Sport".

Mai mulți ploieșteni din Cartierul Nord, la puțin timp după decizia primăriei de a semna contractul cu firma președintelui Federației Române de Fotbal Răzvan Burleanu, au pornit o campanie intitulată "Salvați Parcul Andrei Mureșanu!", cerând să se renunțe la distrugerea parcului din zona în care locuiesc.

Parcul deserveşte o comunitate de peste 20.000 de oameni, care găseau aici de zeci de ani locul pentru relaxare şi sport, în mod gratuit. În schimb, firma care urma să preia zona intenţiona să aplice o taxă de 100 lei pe oră pentru închirierea terenurilor din bază.

Mai multe AICI

Back To Top