Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

cristina enacheCircul legat de postul vacant de consilier rezultat în urma demisiei lui Silviu Constantin s-a încheiat joi 23 aprilie: după două ședințe în care aleșii locali nu au căzut de comun acord în legătură cu partidul care trebuie să își promoveze supleantul, joi CL a validat nominalizarea PNL, în persoana Cristinei Enache.

Astfel, Enache îl înlocuiește pe demisionarul Silviu Constantin. Acesta a fost ales consilier pe listele fostului PDL, în cadrul alegerilor locale din 2012.

În sezonul migrațiilor politice generat de Ordonanța 55, Constantin trecuse la PSD, după care a părăsit CL, prin demisie, din motive personale (plus unele legate de Agenția Națională de Integritate).
De aici și scandalul - pesediștii aveau pretenția să nominalizeze supleantul lor, motivând că demisionarul fusese ultima oară înscris la PSD, iar liberalii spuneau că ei sunt în măsură să nominalizeze un consilier, deoarece Silviu Constantin fusese ales, în 2012, pe listele PDL, acum contopit în PNL.
Comisia de validare a Consiliului Local Ploiești a aprobat nominalizarea PNL.

Back To Top