Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Administraţie

consilieri plecand de la sedinta cjȘedința de consiliu județean de luni 25 mai s-a încheiat rapid și cu ceartă. Grupul consilierilor liberali din CJ Prahova și-a exprimat nemulțumirea legată de modalitatea prin care au fost introduse pe ordinea de zi, în ultimul moment, mai multe proiecte, reprezentanții PNL susținând că nu a existat timpul necesar pentru studierea acestora. „Ne trezim că proiectele au apărut cu două ore înainte de ședință. Dacă acesta este principiul pe baza căruia se face ordinea de zi și noi venim să votăm la Consiliul Județean, mai bine nu mai venim - hotărâți dumneavoastră ce vreți să faceți și am încheiat discuția”, a declarat consilierul județean Adrian Dobre (PNL).

Discuțiile în contradictoriu au continuat cu tema legată de validarea unui nou consilier județean din partea PSD care urma să îl înlocuiască pe demisionarul Laurențiu Mitrea.

victor petrescu cjVictor Petrescu (Foto 2) era propunerea social-democraților, acesta fiind supleant pe lista cu care USL a participat la alegerile locale din 2012.Acesta a fost un motiv perfect pentru reprezentanții PNL să conteste validarea lui Petrescu susținând că supleantul trebuie să fie validat prin semnătura președinților de organizație din partea partidelor care formau, în 2012, USL.

„După cum știm, noul Partid Național Liberal este continuatorul fostului PNL, are dreptul să semneze în numele fostului PNL, iar pentru ca adresa din partea USL să fie valabilă, conform legii, trebuie să conțină semnăturile tuturor celor trei partide componente, inclusiv al PNL. Iar eu nu știu să existe o semnătură din partea Partidului Național Liberal", a declarat consilierul județean liberal Marius Fenichiu.

La fel ca și celelalte proiecte contestate de liberali, și proiectul legat de validarea supleantului a fost introdus pe ordinea de zi prin votul PSD-PLR-UNPR și al consilierilor Auraș Dragomir și Jenica Tabacu.
În acel moment, consilierii PNL s-au ridicat de la masă și au părăsit sala de ședințe.

din timpul dezbaterilor cu schimbul de replici savuros între Rareș Enescu (PSD), Marius Fenichiu (PNL) și Gheorghe Neaga (PSD)

Back To Top