Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Administraţie

cl ploiesti mai 2015Ședința Consiliului Local Ploiești de joi, 28 mai, a fost una plină de tensiuni și de schimburi de replici neproductive, așa cum ne-au obișnuit aleșii locali ploieșteni în ultimele luni de zile.

Printre punctele de pe ordinea de zi a fost și proiectul prin care urma să se supună la vot validarea unui nou consilier local PNL care urma să îl înlocuiască pe alesul Daniel Puiu Neagu, căruia i-a încetat mandatul. Proiectul de hotărâre a fost pus la sfârșitul ședinței, ajungându-se la votarea lui după aproximativ trei ore. Înaintea acestuia, aleșii PSD, PLR și UNPR au cerut pauză de consultări pentru cinci minute, însă, după expirarea timpului, nu s-au mai întors în sală. Ședința a fost suspendată pentru lipsă de cvorum!

La începutul ședinței, consilierul municipal Gheorghe Sârbu (PNL) a propus, la votarea ordinii de zi, ca proiectul legat de validarea noului consilier să fie mutată de la sfârșitul listei de proiecte mai aproape de momentul începerii ședinței: „Avem foarte multe proiecte pe ordinea de zi și nu aș vrea ca înainte de validarea unui nou coleg colegii consilieri să plece". Exact așa a fost - propunerea lui Sârbu a fost respinsă de către PSD-PLR-UNPR la începutul ședinței, iar liberalul nu a mai fost validat după ce Puterea a părăsit sala de ședințe, lăsând, astfel, ședința fără cvorum de prezență.

Back To Top