Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Administraţie

vot parlament 1Alianța pentru Drepturile Omului din România critică, într-un comunicat trimis presei, decizia de respingere a propunerii legislative din Camera Deputatilor cu privire la convențiile civile ca modalitate de plată a prestațiilor administratorilor asociațiilor de proprietari. „După ce eradichează corupția și evaziunea fiscală să bage parlamentarii mâna în buzunarul administratorilor de bloc – până atunci să îi lase să aleagă cum își exercită funcția – contract individual de muncă sau convenție civilă. Să nu uite domnii parlamentari că la cabinetele domniilor lor au angajați plătiți tocmai prin convențiile civile pe care le resping, când vine vorba despre administratorii de bloc", declară Eugen Cristescu, președintele A.D.O.R.

COMUNICAT DE PRESA

In ultimii ani, au fost cateva tentative din partea unor parlamentari, mai intelepti, de a promova o propunere legislativa care permitea administratorilor de bloc sa incheie conventii civile cu asociatiile pe care le administreaza. Din pacate, tentativele acelor parlamentari constienti de menirea lor in Parlamentul Romaniei, au esuat. Ultima dintre ele, la Camera Deputatilor, ca for decizional, unde membrii acesteia nu a fost in stare sa faca diferenta intre o societate comerciala si o asociatie de proprietari care este, prin definitie, o organziatie non-profit.


Atat parlamentarii, cat si membri Guvernului nu au inteles sau nu au vrut sa inteleaga atributiile acestor persoane, multe dintre ele pensionare, care indeplinesc aceste functii in cadrul asociatiilor de proprietari.

In loc sa creeze politici publice si strategii performante pentru dezvoltarea economiei romanesti si, pe cale de consecinta, de a creste incasarile la bugetul de stat, parlamentarii si membri Guvernului se indreapta asupra unor categorii de persoane care, in cadrul unor structuri asociative, desfasoara activitati remunerate pe baza unor cotizatii aproape modice, ce vizeaza, in primul rand, cheltuielile inerente mentinerii in exercitiu a unei asociatii de proprietari.

Parlamentarii sa nu uite ca la cabinetele domniilor lor au angajati platiti tocmai prin conventiile civile pe care le resping, cand vine vorba despre administratorii de bloc.
Pe aceasta cale atragem atentia celor care au fost votati, ca menirea lor in Parlamentul Romaniei este aceea de a se pune in slujba cetateanului, de a stii care sunt nevoile acestuia si de a crea parghiile ca viata sa ii fie mai usoara. Nu ar fi rau sa se inceapa prin eradicarea coruptiei, stoparea evaziunii fiscale si crearea de politici publice pentru dezvoltarea economiei romanesti si implementarea unei protectii sociale la nivelul Uniunii Europene.

Dupa ce aceste probleme vor fi fost rezolvate, dar numai atunci, parlamentarii si guvernantii se pot gandi sa bage mana in buzunarul administratorilor de bloc si/ sau sa lase la latitudinea lor alegerea modalitatii de exercitare a functiei: prin contract individual de munca sau prin conventie civila.

Asteptam o mai mare responsabilitate din partea parlamentarilor pe acest segment de activitate, o mai buna instruire pe aceasta tema si refacerea propunerii legislative si promovarea ei in Parlament dar, mai ales, aprobarea ei. Pana atunci, consideram ca se impune atacarea in contencios a deciziei de respingere a modificarii Legii 230/2007, cu privire la asociatiile de proprietari luate de Camera Deputatilor, si studiem aceasta varianta, pentru punerea ei in aplicare.

02.06.2015
Cu consideratie,
Presedinte A.D.O.R.
Eugen CRISTESCU

Back To Top