Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

voloseviciSenatorul Andrei Volosevici critică extrem de dur situația scandaloasă a salariilor și primelor directorilor din cadrul SGU Ploiești, catalogând actuala conducere a instituției aflată în subordinea Primăriei Ploiești drept incompetentă, cu o atitudine sfidătoare la adresa ploieștenilor, dar și „lipsită de bun simț" în primul rând față de cei 800 de angajați ai SGU, dar și față de ceilalți angajați din administrația locală, care au venituri mult mai mici.

Postarea integrală de pe pagina Facebook a senatorului Andrei Volosevici:

Salariile directorilor S.G.U. Ploiești – LIPSĂ DE BUN SIMȚ, SFIDARE, BĂTAIE DE JOC

In ultimele 24 de ore am fost intrebat de foarte multe ori despre modul in care comentez stirea aparuta in presa locala, referitoare la salariile directorilor SGU Ploiesti.
Prima intrebare care se impune ca urmare a aparitiei unei asemenea stiri este cine si cum le-a aprobat acestor persoane sa isi "completeze" veniturile intr-o maniera atat de lipsita de bun simt in primul rand fata de cei aproximativ 800 de salariati ai societatii pe care cu "onor" o conduc, dar si fata de ceilalti colegi din administratia publica locala, aflati in functii similare, cu venituri mult mai mici fata de acestia, dar cu performante profesionale net superioare.

Despre atitudinea sfidatoare a conducerii SGU fata de ploiesteni nu mai discut pentru ca nu exista zi in care sa nu aud comentarii ale ploiestenilor care sunt total nemultumiti (si pe buna dreptate) de modul in care arata orasul acum. Si, atentie, stimata conducere a SGU Ploiesti, nu au nicio legatura lucrarile la liniile de tramvai cu faptul ca ar trebui sa va ingrijiti de spatiile verzi si macar sa mentineti ce s-a realizat inainte sa veniti voi la conducere, daca nu ati fost in stare sa faceti ceva in plus.

In concluzie, fiind de notorietate faptul ca performante manageriale nu exista - dar deloc - la aceasta societate, ca nu s-au ingrijit nici macar sa manifeste decenta in tot ceea ce reprezinta atitudinea fata de ploiesteni, dar si fata de consilierii locali pe care i-au mintit si, mai mult, avand in vedere faptul ca pe anumite activitati pe care le desfasoara, spun zvonurile ca nu exista tocmai conditii de legalitate, cred ca cei mai responsabili in acest moment sunt cei care mentin acest management defectuos la SGU Ploiesti si care, in loc sa dispuna masuri de redresare a societatii, premiaza incompetenta directorilor.
Consider ca este obligatorie intrunirea de urgenta a Adunarii Generale a Actionarilor si a Consiliului de Administratie pentru a dispune masuri - RADICALE - care macar de data asta sa aiba urmari concrete.

Sursa: Pagina Facebook senator Andrei Volosevici

Back To Top