Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

cl ploiesti iulie 2015Aleșii prezenți marți la ședința extraordinară a CL Ploiești au votat, în proporție majoritară, constituirea municipalității ca parte civilă în dosarul penal legat de acordarea de sume de la buget către asociația Basket Club Asesoft.

Reprezentanții consilierilor PSD, prin vocea lui Constantin Popa, au propus prorogarea votului pe acest proiect, invocând nevoia de a studia procedurile care au stat la baza selecției, de către Clubul Sportiv Municipal Ploiești, a beneficiarilor fondurilor de premiere anchetate de către procurorii DNA.

După respingerea acestei propuneri și a celei legată de nevoia unei pauze pentru consultări, consilierul Constantin Popa a părăsit sala de ședințe, neparticipând la votul proiectului inițial.

Totodată, de remarcat este lipsa unui număr important de aleși ai Puterii de la această ședință, putându-se interpreta absența aleșilor ca pe un gest de solidaritate față de urmăriții penal din acest dosar, respectiv fostul primar al municipiului Ploiești, Iulian Bădescu și deputatul Sebastian Ghiță.

Procurorii anticorupție efectuează urmărirea penală pentru infracțiunea de abuz în serviciu având drept consecinţă obţinerea pentru altul a unui folos necuvenit, în legătură cu acordarea de bani de la buget către Asociaţia Basket Club Asesoft Ploieşti. Suma acordată este de 1,5 milioane de lei, primăria fiind solicitată să își exprime un punct de vedere legat de constituirea ca parte civilă în dosar pentru recuperarea prejudiciului.
Procurorii susțin că s-au acordat bani, fără temei legal, constituind sume nerambursabile suplimentare în valoare de 1.500.000 lei, în cadrul selecţiei de proiecte privind programul "Promovarea sportului de performanţă", organizată în baza Legii nr. 350/2005 de Clubul Sportiv Municipal Ploieşti, ceea ce a avut ca rezultat prejudicierea bugetului local cu suma de 1.500.000 lei, ce reprezintă – totodată – folosul necuvenit obţinut de asociaţie.
Procurorii DNA Ploieşti au demarat deja urmărirea penală împotrivit fostului edil Iulian Bădescu şi deputatului Sebastian Ghiţă.

Back To Top