Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

palatul administrativ ploiestiConsilierii municipali ploieșteni au votat, în ședința de vineri, 29 ianuarie 2016, a CL Ploiești, contractarea unui credit bancar de 150 de milioane de lei pentru ca Ploieștiul să iasă din blocajul financiar rezultat în urma incompetenței administrative.

În loc să atragem banii Uniunii Europene până la 31 decembrie 2015, pentru terminarea proiectelor aflate în derulare, suntem nevoiți să luăm de la bănci bani pentru a termina totul până la termenul limită de 1 iulie 2016.

Aproximativ 90 de milioane de lei se vor duce pentru a acoperi gaura lucrărilor la care Uniunea Europeană nu ne mai completează cofinanțarea din vina exclusivă a administrațiilor ploieștene care s-au perindat la conducerea Ploieștiului.

Cu alte cuvinte, în loc să luăm bani gratis până în 31 decembrie 2015, acum ne împrumutăm la bănci. Creditul putea fi folosit pentru multe alte proiecte noi urbanistice, în schimb contribuabilul ploieștean va plăti găurile de la buget rezultate în urma incompetenței aleșilor.

Prin nefinalizarea lor la timp, lucrările din fonduri UE înseamnă o gaură de 90 de milioane de lei, iar completarea banilor pentru investiția reprezentată de stația de epurare a Ploieștiului înseamnă încă 10 milioane, cu aproximare.
După votarea proiectului, rămâne de văzut dacă va exista o bancă dispusă să susțină creditarea.

Back To Top