Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

spitalul judetean ploiestiPreşedintele interimar al Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, anunţă investiţii importante pentru Spitalul Județean de Urgență proiectate pentru 2016. Pe lângă modernizările secțiilor existente, Toader anunță construirea unui corp nou de clădire în care se vor muta toate secțiile exterioare ale spitalului. Declarația a fost făcută colegilor de la observatorulph.ro.

"In primul rand, vreau sa mentionez ca anul acesta am alocat suma de 5 milioane lei pentru demararea lucrarilor de reparatii a tot ce inseamna Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. Proiectul aprobat este de 15 milioane lei si presupune inlocuirea pardoselii si a tamplariei interioare, zugraveli, atat in spatiile de cazare, cat si in cabinetele medicale si sali de operatii. De asemenea, am demarat proiectul pentru construirea unei incinte noi, un corp nou, unde sa aducem toate sectiile exterioare ale spitalului, pe amplasamentul fostului spital regional (in spatele SJ de Urgenta). Suprafata construita ar fi de 3.000 mp. Proiectul va fi gata la sfarsitul lunii martie. Noi, Consiliul Judetean, putem sa-i ajutam doar din punct de vedere financiar, restul depinde si de conducerea Spitalului Judetean Ploiesti, care trebuie sa aiba un plan de management adecvat situatiei actuale si problemelor existente", a declarat Bogdan Toader.

Sursa: observatorulph.ro

Back To Top