Categorie: Administraţie

cl ploiesti mai 2015Creditul aprobat de către CL Ploiești prin care municipalitatea se împrumută la bănci pentru a acoperi gaura cauzată de neterminarea la timp a lucrărilor din fonduri europene a fost contestată în timpul ședinței CL de luni, 11 aprilie, când un ploieștean a anunțat că va contesta această decizie până când ea va fi anulată.

„Vreau să știți cu toții că hotărârea de Consiliu Local pentru împrumut a fost contestată de două persoane: eu și încă o persoană. Săptămânal va fi contestată. Am să mă țin de această hotărâre până când o voi anula.

Pentru că, atâta timp când v-ați bătut joc, pentru că așa spune Legea 215 că răspundeți pentru votul și pentru hotărârile date. În memoriu am pus niște întrebări. Cine răspunde pentru pagubele create la nivelul municipiului Ploiești? Nimeni. Asta înseamnă că dumneavoastră sunteți albi și imaculați și noi suntem proști că plătim taxe, doamna ne blochează conturile și terenurile... Noi ce să facem?", a declarat ploieșteanul Fernando Scoruș în fața consilierilor locali.

Back To Top