Categorie: Administraţie

adrian dobre 28 iulie 2016Primăria Ploiești va demara procedura de achiziție a serviciilor de dezinsecție și deratizare, a anunțat primarul Adrian Dobre în cadrul unei întâlniri cu presa organizată joi, 28 iulie 2016. Edilul municipiului Ploiești speră ca procedura de achiziție să fie finalizată în termen de 30 de zile, acesta declarând că problema trebuie rezolvată înainte de începerea anului școlar.

„Am încercat să deblochez o serie de lucruri pe care le-am găsit în Primăria Ploiești, iar unul dintre acestea este cel legat de deratizare și dezinsecție. S-a ajuns la un moment în care cetățenii nu mai pot accepta ceea ce se întâmplă. Am avut discuții cu colegii din cadrul Direcției, Economice, Juridice, cu reprezentanții RASP, să demarăm procedura de achiziție directă pentru acest serviciu.

Peste o lună și jumătate începe școala și trebuie să avem aceste servicii funcționale. Este o situație peste care nu mai pot să trec cu vederea. Sper ca această procedură să se termine cât mai repede. Dacă este nevoie, voi semna numai eu aceste documente de achiziție. Trebuie rezolvate toate situațiile – din Parcul Stere, din alte zone ale municipiului Ploiești", a declarat primarul Adrian Dobre.

Despre datoriile municipalității față de operatorul Coral Impex SRL

„Este o decizie pe care această societate o va lua în viitor, dacă va da sau nu în judecată Primăria Ploiești. Instanța va decide", a declarat primarul Ploieștiului Adrian Dobre, referindu-se la datoriile pe care Municipiul Ploiești le are la societatea Coral în urma unor servicii prestate și neplătite.

Back To Top