Categorie: Administraţie

bogdan toader 18 august 2016Bogdan Toader, președintele CJ Prahova, critică modul de calcul legat de rectificarea bugetară a Guvernului în ceea ce privește județul Prahova. Șeful CJ spune că o serie de primării din Prahova nu mai au bani nici pentru plata salariilor propriilor funcționari, iar instituția pe care o conduce nu are posibilitatea legală de a direcționa sume pentru capitole care vizează plata salariilor.

Toader consideră că Județul Prahova este un contribuabil important la bugetul consolidat al statului, iar la rectificarea merita mai mult sprijin din partea Guvernului României.

„La rectificarea bugetară, ne așteptam la sume pentru echilibrarea bugetului. Județul Prahova este un județ care contribuie foarte mult la buget. Am aflat că avem creștere economică, ne așteptam și noi să fim ajutați. La nivelul de contribuție al județului, nu găsim normal să avem primării care să se confrunte cu acest tip de probleme. Nu știu cum vom remedia această situație. Noi, Consiliul Județean Prahova, nu avem posibilitatea legală să ajutăm aceste unități teritorial-administrative când vine vorba despre astfel de cheltuieli", a declarat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

 

 

Back To Top