Categorie: Administraţie

consiliul local ploiesti 16 sept 2016Ședința extraordinară a Consiliului Local Ploiești de vineri, 16 septembrie, nu a mai fost una în care să primeze clasica tovărășie în vot dintre aliații tradiționali PSD și ALDE.

Proiectul de hotărâre prin care s-a propus o rectificare bugetară în contul Spitalului Municipal Ploiești, pentru aprobarea finanțării unor lucrări care să asigure conservarea corpului E al spitalului, a demonstrat că reprezentanții PSD din Consiliul Local Ploiești pot fi, când vor, scrupuloși cu cheltuirea bugetului local.

Discuțiile în contradictoriu au izbucnit în momentul în care consilierul Paul Palaș (ALDE) a propus un amendament la proiectul inițial prin care suma de 200.000 de lei propusă spre acordare unității spitalicești să fie mărită până la valoarea de 500.000.

Consilierii PSD au refuzat propunerea consilierului ALDE, respingând, prin vot, amendamentul. Argumentele principale ale pesediștilor au fost legate de lipsa unei argumentări tehnico-financiare ale propunerii de suplimentare financiară.

VIDEO discuții integrale legate de proiect

Back To Top