Categorie: Administraţie

adrian dobre conferinta presa 5 iulie 2016Adrian Dobre, primarul municipiului Ploiești, propune un proiect civic inedit, în care orice locuitor al orașului se poate implica pentru semnalarea și rezolvarea problemelor din Ploiești, devenind, astfel, „consilier onorific al primarului" cu legitimație eliberată de municipalitate.

„Ne dorim îmbunătățirea comunicării între primăria Ploiești și societatea civilă, în vederea unei activități mult mai aplicate a serviciilor pe care primăria le oferă cetățenilor. Lucrurile nu funcționează așa cum ne-am dori. Există și această situație de colaborare nu chiar corespunzătoare între primar și consiliu.

De aceea propun un proiect nou – Consilierul onorific al primarului – este un demers prin care ploieștenii care vor să se implice în mod activ în diverse obiective pe care primăria la face pentru Ploiești și pentru cetățeni să o facă într-un cadru, să-i spunem organizat, pe niște mijloace de comunicare foarte clar stabilite. Lucrurile care îi nemulțumesc și pe care le găsesc în teritoriu să mi le comunice direct la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la numărul de la dispeceratul primăriei.

LINK VIDEO DECLARAȚIE ADRIAN DOBRE

Îmi doresc să avem un timp de răspuns de maxim cinci zile. Se va emite o legitimație în acest sens, pentru persoana care își dorește să facă acest lucru, bineînțeles și asumându-și și anumite responsabilități de a nu utiliza această legitimație decât în sensul în care să prezinte nemulțumirile legate de serviciile primăriei. Mă refer la infrastructura de drumuri, de canalizare, seriviciile realizate de operatorii economici care se află în contract cu primăria – salubritate, deratizare, deszăpezire și alte servicii pe care primăria le pune la dispoziție, cum ar mai di iluminatul, de exemplu.

Va exista un formular care poate fi completat online sau depus la registratura primăriei. Există o perioadă de o lună de zile în care vom aduna aceste solicitări din partea cetățenilor care vor să se implice în mod activ, asumându-și, așa cum spuneam, și obligațiile care derivă, în ceea ce privește comportamentul și responsabilitățile aferente", a declarat primarul Ploieștiului, Adrian Dobre.

Back To Top