Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

palatul administrativ ploiestiScandal în ședința CL Ploiești de miercuri 14 decembrie 2016. Cu 21 de abțineri și un singur vot „pentru", dat de consilierul local Paul Palaș, aleșii au decis să nu aprobe prelungirea contractului de finanțare al proiectului de dotare cu GPL al autobuzelor, proiect care urma să fie finanțat de Ministerul Mediului.

Liderii de sindicat de la TCE au protestat în momentul în care consilierul local Paul Palaș a pus la îndoiala constatările legate de cele cinci autobuze deja transformate susținând ca proiectul este foarte bun și că nu se mai poate fura combustibil.

Sindicaliștii i-au reproșat lui Paul Palaș că vrea să se continue acest proiect, fără a se cunoaște problemele tehnice ale autobuzelor date deja în exploatare.

Proiectul de dotare cu instalații GPL pentru autobuzele vechi din Ploiești a fost inițiat în perioada mandatului fostului primar Iulian Bădescu, finanțarea susținută dintr-o alocare a Ministerului Mediului ridicându-se la cinci milioane de euro.

Back To Top