Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

iluminat publicPrima variantă ar fi delegarea serviciului tot către SGU, în condițiile în care – spune primarul Adrian Dobre – "au fost aduse modificări legii care se referă la delegarea directă a unui serviciu public către o societate unde administrația locală deține controlul și este acționar unic".

Primarul va avea discuții la ANRSC (Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice). "Am primit răspuns din partea Consiliului Concurenței, care a solicitat un punct de vedere și din partea ANRSC. Personal voi solicita un punct de vedere din partea ANRSC, dar voi solicita și urgentarea procedurii de răspuns astfel încât să ne încadrăm în termen", a declarat primarul Ploieștiului.
Acesta a precizat că a luat în calcul și alte variante în cazul unui răspuns nefavorabil, una dintre ele fiind externalizarea serviciului. Contractul cu SGU de delegare a serviciului de mentenanță pentru iluminatul public expiră în luna februarie.

Back To Top