Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

cl ploiesti 20 august 2016Consiliul Local Ploiești a programat astăzi o ședință extraordinară dedicată achiziționării directe a serviciului de mentenanță pentru iluminatul public.

Contractul cu SGU expiră, iar consilierii vor avea pe masă un studiu de fundamentare în ceea ce privește modalitatea de atribuire a serviciului.
"Având în vedere faptul că în urma adresei nr.21085/25.10.2016, Consiliul Concurenţei nu a emis încă avizul pentru atribuirea directă, sau în cazul în care acest aviz este negativ, iar din data de 07.02.2017, serviciul nu mai este prestat, este necesară asigurarea continuităţii pentru activitatea de menţinere-întreţinere a sistemului de iluminat public, de la data menţionată mai sus până la finalizarea procedurii de atribuire prin licitaţie, a contractului de delegare a serviciului de iluminat public", se arată în raportul de specialitate al proiectului.

Back To Top