Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

video monitorizarePrimarul Adrian Dobre a propus joi inființarea unui sistem de monitorizare video în municipiul Ploiești, pentru descurajarea infracționalității pe raza municipiului.

„Primarul Adrian Dobre a făcut apel la cei prezenți ca, printr-un colectiv de lucru comun, să studieze oportunitatea înființării unui sistem de monitorizare video a principalelor artere de circulație și intersecții, a spațiului limitrof unităților școlare și a unor locuri cu potențial infracțional ridicat, după modelul existent, deja, în alte orașe din țară, dar și din județ. Scopul, pentru care primarul a făcut propunerea, este cunoașterea, prevenirea, înlăturarea și sancționarea posibilelor contravenții și infracțiuni", se arată într-un comunicat de presă al municipalității ploieștene.

Potrivit documentului, solicitarea primarului a fost primită cu interes de reprezentanții Poliției Locale, ai Inspectoratului Județean de Poliție Prahova și cei ai Jandarmeriei Române, prezenți la ședință.

Back To Top