Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

adrian dobre 12 oct 2016Primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, anunță, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul institiuției, că nu va lua o măsură împotriva vreunui angajat ca urmare a presiunilor.

Primarul nu a făcut specificații, însă este vorba despre directoarea economică a Primăriei, a cărei demitere este cerută de oamenii de sport care activează la CSM, dar și de o parte din publicațiile ploieștene.

"Observ, cu îngrijorare, cum în ultima vreme angajați ori instituții din subordinea Primăriei Ploiești ajung subiecte ale unor campanii media care, nu întotdeauna, relatează imparțial realitatea.

În această situație, în calitate de Primar al Municipiului Ploiești, mă văd obligat să fac următoarele precizări:

*Pe durata mandatului meu, Primăria Ploiești și instituțiile din subordine vor funcționa numai după principiul RESPECTĂRII LEGII și LEGALITĂȚII.
* Nu voi demite niciodată vreun angajat ca urmare a presiunilor, oricare ar fi ele, inclusiv media.

Reamintesc consilierilor locali, viceprimarilor și directorilor, că au ca principal obiectiv reprezentarea și apărarea intereselor ploieștenilor și ale orașului, sens în care unii au depus jurământ.

Am convingerea că precizările vor conduce la instaurarea unui climat normal de lucru între angajații instituției pe care o conduc și ai celor subordonate."

Back To Top