Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Conducerea Primăriei Ploieşti a anunţat că pe data de 24 mai va începe recepţia lucrărilor executate în cadrul proiectului european pentru construirea unui pod peste calea ferată, lângă Gara de Vest. Autorităţile au fost astăzi în inspecţie pe şantier, pentru a se asigura că lucrările sunt în grafic.

Programat iniţial să se încheie la 31 decembrie 2015, proiectul a înregistrat mai multe întârzieri, după acea dată Uniunea Europeană refuzând să mai finanţeze lucrările, iar Primăria Ploieşti fiind nevoită să finalizeze obiectivul din surse proprii. Contractul de execuţie a fost prelungit, prin mai multe acte adiţionale, ultimul termen stabilit fiind pe 31 mai 2017, potrivit declaraţiilor primarului Adrian Dobre, care a anunţat astăzi că recepţia este programată pe 24 mai, fiind de aşteptat ca aceasta să dureze mai multe zile.

Declaraţia a venit după ce primarul Ploieştiului a făcut astăzi o vizită pe şantierul de lângă Gara de Vest, alături de viceprimari şi de reprezentanţii unităţii de implementare a proiectului.

"Am avut o întâlnire cu reprezentanţii firmei de construcţii şi cu operatorii care au reţele în zona respectivă. Am avut o serie de discuţii să vedem dacă mai sunt elemente pe care mai trebuie să le luăm în considerare, astfel încât până pe data de 24 mai toate să fie finalizate. Pe 24 mai este programată începerea recepţiei lucrărilor. În actul adiţional pentru prelungirea contractului, ei au termen de finalizare până pe 31 mai", a declarat primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre.

Back To Top