Categorie: Administraţie

Conducerea Primăriei Ploieşti anunţă că monitorizează cu atenţie ritmul lucrărilor de reparaţii desfăşurate la Bazinul Vega, intenţia fiind ca acest obiectiv să îşi redeschidă porţile pentru public în data de 1 august.

În momentul de faţă, bazinul de înot, singurul de acest gen deţinut de Primăria Ploieşti, este în şantier, aici având loc ample lucrări de reparaţii, incluisv la tavanul clădirii, afectat din cauza umidităţii din interiorul clădirii.

„La Bazinul Vega au loc ample lucrări de reparaţii, inclusiv la tavan, plus igienizări, astfel încât imobilul să nu mai prezinte riscuri pentru vizitatori sau oamenii care lucrează aici. Intenţia este ca la 1 august să fie dat în folosinţă, iar noi am monitorizat cu atenţie evoluţia lucrărilor, ca să ne asigurăm că ele se vor încheia până la acest termen”, a declarat Cristian Ganea, viceprimarul municipiului Ploieşti.

Bazinul Vega a fost închis din cauza problemelor apărute la tavan, după ce mai multe bucăţi au început să se desprindă, punând în pericol siguranţa înotătorilor, antrenorilor sau spectatorilor. La finele anului trecut, de altfel, municipalitatea a comandat o expertiză cu privire la stadiul clădirii şi lucrările necesare. Autorităţile locale spun, însă, că aici există o problemă juridică, Primăria deţinând doar clădirea propriu-zisă, însă nu şi terenul aferent, care a rămas în proprietatea rafinăriei, reprezentanţii Primăriei explicând că, în lipsa terenului, nu pot derula un proiect de modernizare. Acesta a fost motivul invocat pentru faptul că, în ultimii ani, la acest bazin municipalitatea a făcut mai degrabă cârpeli.

Back To Top