Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

Nicoleta Crăciunoiu, fost șef la Direcția Economică din cadrul Primăriei Ploiești, a depus plângere împotriva primarului municipiului, Adrian Dobre, după ce acesta a decis mutarea ei la Direcția Relații Internaționale.

Nicoleta Crăciunoiu a confirmat că a depus plângere prealabilă către primar pentru decizia pe care acesta a luat-o la începutul lunii octombrie. „Am depus plângere prealabilă la primar. În 30 de zile trebuie să îmi dea răspuns la plângerea prealabilă și după aceea mă adresez instanței de contencios, dacă nu procedează la revocare", a declarat Nicoleta Crăciunoiu pentru ziarul Incomod.
Nicoleta Crăciunoiu a mai fost mutată din funcție, atât de fostul primar Andrei Volosevici, cât și de fostul primar, Iulian Bădescu, iar în ambele cazuri a atacat în instanță deciziile și s-a întors la Direcția Economică.
Acum o săptămână, primarul Adrian Dobre comenta informația privind plângerea care ar fi fost depusă de Crăciunoiu, declarând, cu referire la blocajele din ultimele luni, cauzate de avizele negative de la Economic, că "suntem pe drumul cel bun" și "lucrurile încep să se miște altfel". (VEZI DETALII) El spunea că orice persoană crede că a fost prejudiciată are dreptul să ia "deciziile pe care le consideră".

Back To Top