Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

bogdan toader cjPreşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, a afirmat că este nemulţumit de activitatea salariaţilor din instituţie pe care o conduce, precizând că, în urma majorărilor salariale din această vară, are aşteptări mult mai ridicate de la cei care fac parte din aparatul de specialitate.

Nemulţumirea liderului CJ Prahova pleacă de la execuţia bugetară, cifrele arătând că în acest an, în cele 10 luni deja scurse, instituţia şi structurile subordonate, enumerând aici inclusiv Spitalul Judeţean şi Maternitatea, nu au făcut investiţii importante în proiecte de modernizare, ţinând, practic, banii blocaţi de pomană în bugete.

„Am avut o şedinţă cu toţi cei 200 de funcţionari care lucrează în Consiliul Judeţean. Eu sunt nemulţumit de cum funcţionăm. Avem pretenţie să avem un grad de execuţie a bugetului mult mai ridicat, având în vedere cuantumul salariilor din CJ. Ca să vă dau câteva exemple, la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie, s-a cheltuit 4% din bugetul de dezvoltare, singura achiziţie pe care au putut să o facă a fost un program informatic de contabilitate! Ne-au spus că până la sfârşitul anului vor reuşi să ajungă la 80%. La Spitalul Judeţean este undeva la 16% execuţia. Mai mult decât să le alocăm fonduri necesare dezvoltării nu ştiu ce putem să facem!”, a declarat Bogdan Toader.

Back To Top