Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

parcul municipal vest deschidereÎn această iarnă, Orăşelul Copiilor s-ar putea muta din centrul municipiului Ploieşti, locul unde a fost organizat în mod tradiţional, cu mici excepţii, existând posibilitatea să ajungă la periferia oraşului. Propunerea a fost făcută de directorul Parcului Municipal Vest, Donald Constantin.

Fostul director SGU Ploieşti, devenit de curând consilier personal al primarului Dobre şi detaşat să se ocupe de Parcul Municipal, spune că aici ar fi, în opinia sa, un amplasament ideal pentru Orăşelul Copiilor, argumentând că, astfel, parcul ar putea fi pus în valoare. În plus, s-ar evita aglomeraţia care de obicei se produce în perioada de iarnă în zona Halelor Centrale, acolo unde a fost organizat în ultimii ani Orăşelul Copiilor. De asemenea - arată Donald Constantin - nu ar mai fi nici probleme pentru oamenii din blocurile învecinate, deranjaţi de zgomotul produs.

„Am propus organizarea Orășelului Copiilor la Parcul Municipal Vest pentru că zona este generoasă pentru desfășurarea de evenimente. În cazul în care propunerea va fi acceptată, măsura ar veni la pachet cu asigurarea transportului către și de la Parcul Municipal Vest, așa cum s-a asigurat și anul trecut. În plus, Parcul Municipal ar urma să fie inclus în conceptul care vizează sărbătorile de iarnă în Ploiești, iar locația este perfectă pentru că se află într-o zonă izolată și nimeni nu va mai fi deranjat de zgomote”, a declarat Donald Constantin, șeful Serviciului Administrația Parcului Municipal Vest, citat de observatorulph.ro.

Totuşi, nu se ştie dacă propunerea poate fi pusă în practică, având în vedere că parcul a fost realizat în baza unui proiect european şi, timp de cinci ani de la finalizare, autorităţile nu pot interveni pe proiect, pe de o parte, iar pe de altă parte aici nu se pot derula activităţi economice. Este acelaşi motiv pentru care Primăria Ploieşti nu a permis nici măcar deschiderea vreunui stand pentru comercializarea de gustări sau băuturi sau închirierea de biciclete, singurele surse de venit aprobate oficial fiind din taxa de parcare şi taxa de folosire a terenurilor de sport, care oricum nu se aplică mai deloc.

Back To Top