Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

spitalul judetean etaj 5 reabilitatConsiliul Judeţean Prahova, instituţia care are în administrare Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, a organizat astăzi o vizită la unitatea medicală, pentru a verifica modul în care au decurs lucrările de reabilitare derulate la corpul principal de clădire, din strada Găgeni, la etajul 5 al imobilului, acolo unde se află secţia Cardiologie. Lucrările s-au finalizat la acest etaj, iar în scurt timp urmează să fie demarate la nivelul inferior.

Conform informaţiilor prezentate de conducerea SJUP, contractul are o valoare totală de 9,7 milioane de lei, sumă asigurată din bugetul judeţului, şi vizează modernizarea condiţiilor de cazare, de la schimbarea mobilierului şi a obiectelor sanitare şi până la înlocuirea corpurilor de iluminat şi a instalaţiei electrice, a instalaţiilor medicale de fluide, a instalaţiilor pentru alimentarea cu apă şi stingerea incendiilor şi montarea de tarkett, televizoare şi aparate de aer condiţionat în toate saloanele. La acelaşi etaj au fost făcute lucrări de reabilitare şi la rezervele existente şi zona dedicată terapiei intensive pentru cardiaci.

Lucrările se fac pe bucăţi, pe măsură de pacienţii sunt mutaţi şi se eliberează saloane pentru asigurarea frontului de lucru. În momentul de faţă, aproximativ 70% din saloanele de la etajul al cincilea al imobilului sunt deja pline cu pacienţi. Următorul pas va fi ca în zonele rămase disponibile să fie mutaţi o parte din pacienţii de la etajul 4, unde se află secţiile Interne şi Diabet, astfel încât lucrările să poată fi demarate şi aici. Autorităţile au anunţat că, dacă va fi eliberat frontul de lucru suficient de repede, sunt mari şanse ca până la finele acestui an să fie modernizat complet şi acest nivel, urmând ca, din 2018, muncitorii să coboare, treptat, până la parter.

Conducerea CJ Prahova a anunţat că lucrările sunt împărţite pe mai mulţi ani, estimarea fiind că întregul proiect se va încheia cel mai probabil la finele anului 2018 sau, în varianta pesimistă, în primele luni din 2019.

În paralel, tot pentru îmbunătăţirea condiţiilor, preşedintele Consiliului Judeţean, Bogdan Toader, a amintit că recent a fost depus un proiect european, în speranţa atragerii unei finanţări nerambursabile, pentru reabilitarea, extinderea şi dotarea Unităţii de Primiri Urgenţe de la acest spital, proiect estimat la valoarea de 3 milioane de euro.

Back To Top