Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

hipodrom poarta vecheDupă ce au constatat o situaţie aberantă privind accesul rutier la Hipodromul Ploieşti, unde şoferii care vin din municipiu sunt nevoiţi să meargă până în Tătărani ca să poată întoarce, reprezentanţii Primăriei Ploieşti au anunţat că vor reface marcajele rutiere pe Bulevardul Bucureşti, în dreptul intrării în complexul hipic.

Concret, intenţia este ca în dreptul noii intrări la Hipodrom să existe marcaj rutier cu dungă discontinuă, care să permite vitajul la stânga. Modificarea vine în condiţiile în care, în prezent, aici este dungă dublă continuă, iar şoferii care vor să intre la Hipodrom au două variante, niciuna dintre ele prea plăcută, fie să taie marcajul, cu riscul unor sancţiuni sever, fie să continue drumul, să iasă din Ploieşti şi să întoarcă în primul loc care permite asta. Este de înţeles cum de autorităţile locale nu s-au gândit la asta încă din momentul implementării proiectului european de modernizare a Hipodromului, când a fost blocată poarta istorică de la Hipodrom şi s-a creat o nouă alee, în capătul sudic. Totuşi, la un an distanţă de la inaugurare, reprezentanţii Primăriei promit măsuri.

Viceprimarul municipiului Ploieşti, Cristian Ganea, a anunţat că la ultima şedinţă a comisiei municipale de mobilitate şi trafic urban s-a luat decizia modificării marcajului rutier pe Bulevardul Bucureşti. "Am primit avizul Poliţiei Rutiere şi am aprobat proiectul de refacere a marcajelor, astfel încât în această zonă să fie posibil virajul la stânga, pentru a asigura accesul rutier în incinta Hipodromului Ploieşti", a explicat viceprimarul Ganea.

Back To Top