Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

sediul petrom spitalAnul 2018 va aduce, foarte probabil, mutarea Primăriei Ploieşti, care în prezent îşi desfăşoară activitatea în Palatul Administrativ, deţinut de Consiliul Judeţean, şi în mai multe spaţii răspândite prin centrul oraşului, în care funcţionează diverse structuri subordonate, cum ar fi Direcţia de Urbanism, cea de Patrimoniu sau Administraţia Serviciilor Sociale Comunitare. Intenţia este ca, anul viitor, toate serviciile administraţiei ploieştene să se mute sub acelaşi acoperiş, în fostul sediu deţinut de Petrom în centrul municipiului.

Clădirea a fost donată de către OMV-Petrom Primăriei Ploieşti, iniţial cu destinaţia de spital de pediatrie, iar apoi exclusiv pentru activităţi sociale şi culturale.

De altfel, aici s-au mutat, până acum, ASSC-ul şi birourile de la Teatrul şi Filarmonica Ploieşti, însă intenţia autorităţilor este de a obţine acordul donatorilor pentru o nouă schimbare de destinaţie, astfel încât în acest imobil să funcţioneze şi celelalte structuri ale administraţiei locale.

Primarul Adrian Dobre a confirmat că a solicitat o verificare din partea subalternilor săi de la Informatic, cu privire la costurile necesare pentru asigurarea reţelelor de comunicaţii în toată clădirea. 

"Am solicitat să se facă o verificare pe partea de IT, să vedem ce avem nevoie - comunicaţii, cabluri şi aşa mai departe - pentru a putea prinde în buget aceste cheltuieli. Semnarea actului adiţional, care se va face în faţa notarului, are o procedură specială, pe care o avem în discuţii cu cei de la OMV ca să se realizeze cât mai repede. Prin act adiţional, pot funcţiona în această clădire şi alte servicii ale Primăriei. Avem un termen pentru mutare la finalul anului 2018", a afirmat Adrian Dobre, primarul Ploieştiului.

Back To Top