Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

csm primarPropunerea anunţată în 2017 vizând împărţirea Clubului Sportiv Municipal Ploieşti în două structuri, una care să se ocupe de administrarea bazelor sportive şi una care să rămână cu activitatea sportivă propriu-zisă, ar putea prinde contur în acest an. Atât primarul Adrian Dobre cât şi viceprimarul Cristian Ganea au anunţat că există această intenţie, care ar putea fi pusă în practică încă din prima parte a acestui an, înainte de aprobarea bugetului local pe 2018.

"Am comandat o inventariere a activelor şi psaivelor de la CSM, ca să putem face o delimitare clară între cele două categorii de activitate. Există o comisie a Primăriei care se ocupă de acest lucru şi care are termen să finalizeze până la 15 ianuarie inventarierea", a explicat Adrian Dobre, primarul Ploieştiului, care a precizat că, după finalizarea acestui inventar, va putea fi pus în practică proiectul de împărţire a CSM.

Conform anunţului făcut de autorităţile locale, intenţia este ca actualul Club Sportiv Municipal să fie împărţit în două structuri, una care să se ocupe în continuare de activitatea grupelor de sportivi şi una nouă, care să preia administrarea bazelor.

Back To Top