Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

casa alba ploiesti palat administrativVeste proastă pentru autorităţile ploieştene! Chiar dacă au transmis o listă cu 18 propuneri de proiecte pentru atragerea de fonduri europene în cadrul axei dedicate mobilităţii urbane, nu pot obţine nici măcar un cent dacă nu implementează o celebră directivă adoptată în 2007, în privinţa transportului public rutier şi feroviar. Pentru a putea obţine fonduri de la UE în această sesiune, Primăria trebuie să adapteze contractul de delegare către TCE la prevederile din regulamentul Comisiei Europene, reprezentanţii instituţiei anunţând că au comandat un studiu de oportunitate pentru asta.

 

În linii mari, acest studiu va spune cum trebuie modificat contractul dintre Primăria Ploieşti şi TCE, astfel încât el să respecte Regulamentul 1370 din 2007. Mai departe, după ce va primi studiul, conducerea instituţiei se va adresa Consiliului Concurenţei şi, în varianta în care răspunsul primit va fi favorabil, poate fi aprobată în Consiliul Locală noua formă de contract. Reprezentanţii Primăriei spun că procedura de selecţie a fost lansată recent, iar firma care va fi contractată va avea la dispoziţie 60 de zile pentru realizarea documentaţiei, estimarea fiind că, în scenariul optimist, prevederile ar putea fi implementate până la finele lunii mai.

Până atunci, totuşi, lucrurile nu arată deloc roz, iar municipalitatea rămâne în imposibilitatea obţinerii de fonduri europene pe axa de finanţare pentru mobilitate urbană, în cadrul căreia pregătea nu mai puţin de 18 proiecte, cu o valoare eligibilă totală estimată la peste 100 de milioane de euro. Mai multe detalii despre proiectele propuse găsiţi AICI.

Back To Top