Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

prefectura_prahova_cjPatru firme se „luptă” pentru obţinerea contractului de salubritate la Ploieşti, contract care valorează câteva zeci de miliarde de lei vechi pe lună. Astăzi au fost deschise ofertele firmelor interesate de preluarea contractelor de salubritate la Ploieşti.

Firmele
care au depus oferte sunt: actualul operator de salubritate Rosal, fostul operator de salubritate, Veolia, transformată între timp în Vitalia Servicii pentru Mediu, operatorul de salubritate Romprest şi Polaris. Primăria va încheia contracte cu operatori de salubritate care vor asigura serviciile de curăţenie şi colectare a gunoiului pe două zone.

Vitalia Servicii pentru Mediu a depus oferte în asociere cu alte companii de profil. Astfel, dacă va câştiga contractul, pentru zona A, Vitalia va lucra împreună cu Floricon, firma care asigură serviciile de salubritate în Câmpina, în vreme ce pentru zona B Vitalia a depus o ofertă în asociere cu SSB.

Cei patru ofertanţi şi-au propus să facă şi investiţii la Ploieşti în următorii cinci ani. Conform ofertei depuse, Vitalia Servicii pentru Mediu îşi propune investiţii în valoare de peste 18 milioane de lei pentru fiecare zonă. Rosal a propus investiţii de aproximativ 9 milioane de lei în fiecare dintre cele două zone, oferta Romprest include investiţii în valoare de 4,4 milioane de lei pe zonă, în timp ce Polaris este dispusă să investească cel mai puţin, respectiv 1,2 milioane lei pe zonă.

În ceea ce priveşte tarifele percepute populaţiei, acestea sunt sensibil diferite, în funcţie de operator, dar şi în funcţie de tipul de colectare, în sensul în care colectarea selectivă este mai ieftină decât cea a gunoiului nesortat.

După deschiderea ofertelor, care a avut loc astăzi, urmează etapa de evaluare a ofertelor, în care se va ţine cont de valoarea investiţiilor pe care şi le propun firmele, de tariful perceput populaţiei, primăriei şi agenţilor economici şi de redevenţa pe care operatorii sunt dispuşi să o achite către primărie din venitul lor anual. (Daciana Ilie)

Back To Top