Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

salubritate campinaReprezentanţii Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Parteneriat pentru Managementul Deşeurilor Prahova au anunţat astăzi că licitaţia pentru colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor din zona Câmpina urmează să se finalizeze peste câteva zile, operatorul desemnat fiind societatea Floricon Salub, cea care, de altfel, face şi în prezent salubritate în Câmpina. Conform unei înţelegeri de acum câţiva ani, ridicarea deşeurilor este delegată prin ADI, în vreme ce fiecare primărie în parte se va ocupa în continuare de curăţenia căilor publice şi deszăpezire, fie în regie proprie, fie prin operatori desemnaţi. Pe lângă vestea bună, a finalizării licitaţiei pentru zona Câmpina, autorităţile au şi una proastă, şi anume că sectoarele 3, 4 şi 5 din Prahova rămân în continuare fără un operator desemnat de ADI.

Marţi au avut loc şedinţe ale asociaţiilor de dezvoltare comunitară din Prahova care se ocupă cu managementul deşeurilor, respectiv cu lucrările pentru apă şi canalizare. Ideea creării ambelor asociaţii a venit în contextul în care Consiliul Judeţean şi primăriile înscrise au obţinut fonduri europene consistente în ultimii ani, pentru investiţii în cele două domenii.

Preşedintele CJ Prahova, Bogdan Toader, a confirmat că firma Floricon Salub a fost desemnată câştigătoare în zona 7, după ce, în ultimele luni, fuseseră finalizate şi licitaţiile pentru zonele 1, câştigată de Comprest, 2 şi 6, câştigate de Rosal.

“Pentru zona 7 licitaţia urmează să fie adjudecată zilele viitoare. Rămân fără un operator regional zonele 3, 4 şi 5, pentru care va fi nevoie de lansarea unei noi proceduri de selecţie”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader.

Back To Top