Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

asfaltare 1Primăria Ploieşti a anunţat marţi începerea lucrărilor de reparaţii pe strada Rudului, una dintre cele mai importante căi de circulaţie din municipiu. Lucrările se vor desfăşura în nu mai puţin de şase zone ale acestei artere, începând din zona centrală, de la intersecţia cu Mărăşeşti, şi continuând până în apropiere de Penitenciarul Ploieşti.

"Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic - Investiții,  informează cetățenii că, începând de astăzi, se vor executa  lucrări de întreținere pe strada Rudului, după cum urmează:

-tronson cuprins între strada Pompierilor și Grădinița nr. 13;

-intersecție cu strada I.H. Rădulescu;

-tronson între strada 1907 și strada Cerceluș;

-tronson între strada Mercurului și strada Maramureș;

-intersecție cu strada Delavrancea;

-intersecție cu strada Mărășești.

Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect «Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări ( cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban»", se arată într-un comunicat de presă transmis marţi de Primăria Ploieşti.

"Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere", se încheie comunicatul.

Back To Top