Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

sindicalisti tceOperatorul de transport public deţinut de administraţia ploieşteană, Transport Călători Express, are în sfârşit un buget de venituri şi cheltuieli pe 2018, după mai multe tentative eşuate de aprobare a acestui document, însă nu are şi garanţia că va primi de la bugetul local subvenţiile necesare pentru a asigura în continuare transportul gratuit începând din al doilea semestru al acestui an. Vestea bună, totuşi, este că odată cu aprobarea bugetului pe acest an conducerea TCE poate derula negocierile cu sindicaliştii pentru semnarea noului contract colectiv de muncă, în condiţiile în care salariaţii ameninţau cu greva.

Sindicatul reprezentantiv din fosta regie de transport public declanşase conflictul de muncă în luna mai, ca urmare a expirării vechiului contract colectiv de muncă şi a eşuării negocierilor purtate cu reprezentanţii conducerii. Directorul TCE, Alexandri Nicolae, a afirmat că, în lipsa unui buget, nu avea cum să semneze noul contract colectiv. După mai multe tentative eşuate, Consiliul Local Ploieşti a aprobat, miercuri, acest buget, ceea ce va permite depăşirea acestui blocaj şi, cu puţin noroc, ar putea duce la evitarea unei greve generale. Veştile bune se cam opresc însă aici, în condiţiile în care acest buget nu cuprinde şi sume suficiente pentru menţinerea gratuităţilor de care beneficiază anumite categorii de călători, precum pensionarii, veteranii de război, revoluţionarii sau elevii din municipiu.

Conform calculelor făcute de operator, sumele alocate de la bugetul local, evidenţiate la capitolul venituri al bugetului TCE, ajung doar pentru primul semstru al acestui an, ceea ce înseamnă că, începând de la 1 iulie, gratuitatea ar putea fi suspendată. În şedinţa din această săptămână, consilierii PNL au propus suplimentarea acestei subvenţii, prin mutarea unei sume de 7 milioane de lei din fondul de rezervă în capitolul dedicat transporturilor, propunere respinsă de consilierii PSD şi ALDE, care deţin majoritatea în forul legislativ. Suma ar fi ajuns pentru asigurarea gratuităţii şi în iulie şi august. Reprezentanţii celor două formaţiuni politice au dat asigurări, totuşi, că gratuitatea nu va fi sistată şi că vor fi alocate fondurile necesare, prin rectificări bugetare lunare, condiţionate şi de eficientizarea activităţii societăţii de transport în comun.

Back To Top