Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

autobuze noi genericAutorităţile ploieştene anunţă atribuirea licitaţiei lansate la finalul anului trecut pentru achiziţia a 50 de autobuze diesel noi. Contractul va fi în valoare de 38 de milioane de lei, la care se adaugă TVA, a anunţat primarul Adrian Dobre, care a precizat că în acest moment se aşteaptă trecerea celor zece zile pentru depunerea eventualelor contestaţii şi a refuzat să anunţe firma declarată câştigătoare, precizând că mai multe informaţii vor putea fi oferite în momentul semnării contractului.

Procedura vizează achiziţia a 50 de autobuze noi, cu motorizare pe motorină. Acestea ar urma să fie livrate, pe etape, în următorii doi ani. În paralel, Primăria Ploieşti pregăteşte şi proiecte pentru achiziţia din fonduri europene a 20 de tramvaie, 20 de troleibuze şi 10 autobuze electrice.

„S-a terminat procedura de evaluare a ofertelor pe mijloacele de transport şi s-au trimis notificări cu privire la rezultatul procedurii de evaluare către operatorii care au participat. Acum intrăm în perioada celor zece zile de potenţiale notificări sau eventuale contestaţii. Dacă nu sunt contestaţii probabil că la sfârşitul lunii vom avea şi contractul semnat. Licitaţia a început de la 50 de milioane de lei şi oferta câltigătoare este de 38 de milioane de lei, plus TVA“, a declarat Adrian Dobre, primarul Ploieştiului.

Back To Top