Categorie: Administraţie

festival medieval11Pregătirile sunt în toi pentru o nouă ediție, a doua, a festivalului medieval "Ploiești - Târg Domnesc" (13 - 15 iulie). Administrația locală a lansat procedura de achiziție în vederea contractării unei firme care să se ocupe de promovarea evenimentului și de organizarea a trei concerte, câte unul în fiecare dintre serile de festival.

 

Pentru aceste servicii, municipalitatea este dispusă să plătească 178.000 de lei (fără TVA), 88.000 de lei pentru artiștii care vor urca pe scena festivalului, iar restul pentru închirierea echipamentelor și servicii de promovare.

În caietul de sarcini, autoritățile au precizat că-și doresc concerte de cel puțin 45 de minute în fiecare seară și au avansat și o listă cu artiști/trupe din care organizatorii pot alege pe cine să aducă.

Astfel, propunerile pentru seara de 13 iulie sunt, în ordinea preferințelor, Stary Olsa, Iris, Cargo, Holograf sau Celelalte Cuvinte. Pe 14 iulie, la Ploiești vor concerta Vița de Vie, Bucovina, Moonlight Breakfast sau Compact.

Pentru ultima seară de festival, pe 15 iulie, municipalitatea cere un recital prelungit, susținut de doi artiști, propunerile fiind Transylvania, Robin & The Backstabbers, Pasărea Colibri, Alternosfera, Luna Amară.

Ca și anul trecut, festivalul medieval "Ploiești Târg Domnesc" va avea loc pe Bd. Independenței.

Back To Top