Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

cons local juridic economicÎnlăturată, în anul 2017, din fruntea Direcției Economice a municipalității ploieștene, Nicoleta Crăciunoiu își reia, începând cu data de 1 iulie 2018, postul de șef de direcție, informează surse din administrația locală.

Nicoleta Crăciunoiu a fost mutată, în 2017, la Directia Relații Internaționale, pentru o perioadă de șase luni. După expirarea detașării, Crăciunoiu a fost menținută în cadrul direcției amintite până în data de 1 iulie, când, potrivit statutului funcționarului public, Crăciunoiu ar trebui să își dea acordul scris pentru o prelungire, fapt puțin probabil

Numele Nicoletei Crăciunoiu a ocupat prima pagină a diverselor publicații locale prahovene după ce directoarea Economicului a fost acuzată, în mai multe rânduri, că blochează în mod intenționat efectuarea unor plăți către furnizori de servicii cu care municipalitatea a avut contract, dar și alocarea de resurse bugetare către direcții aflate în subordinea municipalității. Crăciunoiu a negat, de fiecare dată, acuzațiile, declarând că există presiuni politice și economice din partea unor persoane pe care a refuzat să le nominalizeze. Totodată, fosta și viitoarea șefă a Direcției Economice nu a furnizat public niciodată argumente clare privind blocarea unor plăți, rezumând-se să afirme, public, doar că „nu încalcă legea”, fără argumente suplimentare.

Back To Top