Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

parc bucov zona lacProiect de amploare, estimat la peste 170.000 de euro, pentru punerea în valoare a unei zone de agrement din Bucov! Primăria Ploieşti a făcut în acest an documentaţia pentru reumplerea cu apă a lacului secat din zona Parcului "Constantin Stere" şi amenajarea unei plaje, iar în această săptămână administraţia locală a aprobat intrarea într-un parteneriat cu autorităţile judeţene, prin care Primăria va contribui cu 310.000 de lei, iar Consiliul Judeţean Prahova urmează să aloce o sumă de 500.000 de lei.

Parteneriatul a fost aprobat în şedinţa de miercuri a Consiliului Local Ploieşti, fiind de aşteptat ca acelaşi lucru să se petreacă şi în viitoarea şedinţă a CJ Prahova, programată vineri. Votul din forul legislativ ploieştean a venit după ce angajaţii Primăriei au confirmat că terenul propus pentru modernizare se află în proprietatea instituţiei, în condiţiile în care existaseră nelămuriri cu privire la limitele de proprietate din această zonă, confirmate şi de primarul Dobre.

Proiectul prevede reumplerea lacului secat situat între râul Teleajen, la sud, şi Drumul Judeţean 159, la nord, cel care trece pe lângă Parcul "Stere", adăpostul pentru câini comunitari şi Grădina Botanică şi iese în DN1A, în zona Pleaşa. Pentru reumplerea acestui lac de 10 hectare, autorităţile doresc să realizeze un canal de aducţiune de circa 500 de metri, din Teleajen. De asemenea, proiectul prevede şi amenajarea corespunzătoare a aşa-zisei zone de plajă de aici. Mai multe informaţii despre lucrările propuse găsiţi AICI.

Back To Top