Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

lucrari canalizarePrimăria Ploieşti a anunţat că de luni vor începe lucrările pentru extinderea canalizării şi realizarea racordurilor pe strada Cozia, din zona de sud a municipiului, arteră situată în vecinătatea UZUC şi care asigură legătura între străzile Rudului şi Bobâlna.

"Primăria Ploiești, prin Direcția Tehnic-Investiții, informează cetățenii că, începând din data de 9 iulie 2018, se vor executa lucrări de extindere a rețelei de canalizare, inclusiv racorduri de canalizare pentru cetățenii domiciliați pe strada Cozia. Lucrările vor fi executate de Asocierea S.C.Alpenside SRL-S.C.Straco Grup SRL-S.C.Marconstruct Impex SRL, în baza acordului-cadru având ca obiect «Extindere rețele subterane în municipiul Ploiești»", se arată într-un comunicat de presă transmis vineri de administraţia locală.

"Având în vedere complexitatea lucrărilor ce se vor realiza, aveam rugămintea ca partea carosabilă să fie eliberată de autoturismele parcate în zonă, astfel încât să poată fi asigurat accesul utilajelor pe amplasamentul lucrării. Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere", se încheie mesajul Primăriei.

Lucrările vin după ce în Consiliul Local au fost aprobate recent studii de fezabilitate vizând realizarea de canalizări pe mai bine de 60 de străzi din Ploieşti. Mai multe detalii găsiţi AICI!

Back To Top