Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

carute ploiestiCirca 20-30 de ploieşteni au venit marţi la Palatul Administrativ, nemulţumiţi din cauza proiectului administraţiei locale de interzicere a accesului căruţelor pe toate drumurile publice. Oamenii, care se ocupă cu această activitate, reclamă şi numărul foarte mare de amenzi primite în ultima vreme de la Poliţia Locală. În ciuda acestui aşa-zis protest al căruţaşilor, conducerea Primăriei anunţă că nu renunţă la proiect.

Căruţaşii s-au strâns în dreptul intrării B din Palatul Administrativ şi au stat de vorbă cu un consilier din Primăria Ploieşti specializat în problemele comunităţilor de romi. Ei au reclamat că, dacă li se va interzice să-şi mai utilizeze căruţele, vor rămâne fără principalele surse de venituri.

În ciuda acestui proiect, primarul Adrian Dobre, cel care a propus proiectul de interzicere, rămâne pe poziţii, argumentând că "sunt nemulţumiri ale cetăţenilor cu privire la prezenţa acestor căruţe în tot oraşul". "Ei au fost amendaţi pentru faptul că transportau anumite lucruri pe care nu trebuie să le care, gen deşeuri reciclabile sau moloz. Ei trebuie să dovedească provenienţa acestor deşeuri reciclabile. La fel, în cazul deşeurilor rezultate din construcţii, cei care fac demolări au obligaţia de a semna contract cu operatorul de salubritate, pentru că altfel nu primesc avizul, deci ei n-au de unde să aibă astfel de produse rezultate din demolări şi să le care de colo colo. Acestea sunt motivele pentru care au primit amenzi. Iar pentru cei care circulă pe drumurile care nu sunt cuprinse în lista celor pe care ei pot circula, bineînţeles că se iau măsurile de rigoare. În ceea ce priveşte nemulţumirea pe care o au, în primul rând dânşii nu respectă actuala hotărâre de Consiliu Local. Sunt străzi din centrul oraşului, inclusiv pe bulevard, nu o dată, nu de două ori, sunt zeci de situaţii în care apar aceste căruţe. Se pune în pericol circulaţia pe căile publice. Ştiu că sunt nemulţumiri ale lor, dar pe de altă parte sunt nemulţumiri ale cetăţenilor cu privire la prezenţa acestor căruţe în tot oraşul", a declarat, marţi, primarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre.

Back To Top