Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

autobuz interiorToate autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele aparţinând Transport Călători Express Ploieşti urmează să fie dotate cu cititoare de carduri bancare, care le vor oferi călătorilor o nouă modalitate de a-şi achita călătoriile, modalitate care vine în completarea celor existente, prin achiziţia de bilete de la tonete, chioşcuri de ziare sau automate şi prin SMS-uri. Directorul TCE Ploieşti, Alexandri Nicolae, a anunţat că aceste sisteme vor deveni operaţionale în următoarele două luni, în baza unui parteneriat cu BCR.

Prin această metodă, călătorii vor putea achita tariful de clătorie de 2 lei cu ajutorul cardurilor bancare, fără costuri suplimentare, urmând ca banca să îşi oprească din această sumă un comision. Directorul TCE mai spune că acest sistem se practică şi în cazul chioşcurilor de ziare sau magazinelor unde sunt vândute bilete şi precizează că, pentru implementarea noului sistem, cea mai mare parte a cheltuielilor va fi suportată de către partenerul privat.

"În maxim două luni, în toate cele 140 de autobuze funcţionale pe care le avem, 22 de tramvaie şi 18 troleibuze vor exista cititoare de carduri bancare. Practic, prin afişarea cardului, se reţine contravaloarea unui bilet de călătorie şi se emite o chitanţă. Călătorul va plăti un tarif de 2 lei, iar comisioanele urmând să fie suportate de societate. Această investiţie se va realiza în parteneriat cu BCR, divizia de retail, care va încasa un comision de 5% din fiecare tranzacţie, exact cum primesc şi cei care vând biletele noastre la chioşcuri. În contrapartidă pentru comisioane, ei fac cea mai mare parte a investiţiei, noi ne vom ocupa doar de partea de cablaje", a declarat directorul TCE, Alexandri Nicolae.

Back To Top