Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

autobuze noi genericDupă o lungă perioadă în care licitaţia Primăriei Ploieşti pentru cumpărarea de autobuze noi a fost blocată de notificări, contestaţii şi de teama de un litigiu a autorităţilor, reprezentanţii instituţiei au anunţat, într-un final, că urmează semnarea contractului. Primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, a declarat astăzi că reprezentanţii firmei declarate câştigătoare au fost invitaţi să semneze miercuri contractul, urmând ca, în acest an, să sosească şi primele autobuze. În acest lot vor fi "aproximativ zece", a anunţat primarul.

La procedura de selecţie au participat doi ofertanţi, iar cel care s-a aflat pe locul doi a depus o reclamaţie la Consiliul Naţional pentru Soluţionarea Contestaţiilor. Chiar dacă CNSC i-a dat dreptate Primăriei, autorităţile locale au refuzat să semneze contractul la momentul respectiv, temându-se că ofertantul respectiv ar putea să meargă mai departe şi să se adreseze instanţei de judecată. Abia după ce a expirat şi termenul pe care operatorul îl avea pentru a iniţia un eventual litigiu, conducerea Primăriei Ploieşti a anunţat că va semna acordul, care va avea o durată de doi ani şi va viza, în total, aducerea la Ploieşti a 50 de autobuze diesel noi.

"Nu am primit niciun fel de notificare referitoare la răspunsul care ne-a fost favorabil de la CNSC cu privire la contestaţia făcută, drept pentru care am invitat operatorul economic pe care comisia de evaluare l-a declarat câştigător în vederea semnării contractului. Mâine va avea loc această procedură, iar apoi, după constituirea garanţiei de bună execuţie, vom da ordinul de începere şi vom trece la primul lot de autobuze. În buget în momentul de faţă avem aproximativ 9,7 milioane de lei", a declarat primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, care a precizat că, potrivit costurilor rezultate în urma licitaţiei, suma bugetată în 2018 ajunge pentru "aproximativ zece autobuze". "Contractul va avea o perioadă de doi ani, ceea ce înseamnă că prindem trei bugete, 2018, 2019 şi 2020. Suntem în căutarea surselor necesare de finanţare în vederea acoperirii întregului număr de autobuze, aşa cum ne-am propus. În urma rectificării de buget care va avea loc în luna august, dacă vom identifica şi alte surse de finanţare, putem suplimenta numărul de autobuze", a mai explicat primarul.

"După ordinul de începere, ar trebui ca în patru luni de zile să avem primul lot de autobuze venit la Ploieşti", a mai afirmat Adrian Dobre.

 

Back To Top