Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

autobuze ploiestiO variantă vehiculată de mai multă vreme, privind aplicarea de majorări la unele tarife la transportul public din Ploiești, operat de TCE, se apropie de concretizare. Primăria a publicat proiectul care va fi supus la vot, în Consiliul Local, și care prevede scumpiri cu până la 50%.

 

Potrivit documentului publicat pe site-ul Primăriei Ploiești, în urma scumpirii, un abonament nenominal, valabil o zi, pe toate traseele TCE din municipiu, ar urma să coste 6 lei, în condițiile în care, în prezent, prețul acestuia este de numai 4 lei. Așadar, vorbim despre o majorare de tarif de 50%, în acest caz.

Mai scumpe vor fi și biletele de călătorie, care ar urma să coste 2,5 lei/o călătorie, respectiv 5 lei/2 călătorii, față de 2, respectiv 4 lei, cât costă în prezent.

Același proiect propune, însă, ca valoarea biletului de suprataxă, ce trebui achitată de călătorii prinși fără bilet sau legitimație de călătorie, să scadă semnificativ. În prezent, biletul de suprataxă costă 63 de lei, dar propunerea care va ajunge pe masa CL Ploiești este ca acesta să fie numai 25 de lei.

Tarifele pentru abonamentele TCE nu sunt vizate de majorări. Acestea s-au scumpit semnificativ, însă, în vara anului trecut, când un abonament lunar pe o singură linie de transport în comun a ajuns să coste 85 de lei, unul pe două linii - 110 lei, iar unul pe toate liniile TCE - 122 de lei. Majorarea a fost resimțită din plin de ploieștenii care vreme bună au beneficiat de transport gratuit, pe durata lucrărilor la liniile de tramvai, iar apoi au plătit doar 63 de lei pentru un abonament lunar valabil pe toate traseele TCE din municipiu.

În plus, orice scumpire anunțată de TCE este primită cu revoltă de călătorii din Ploiești nu numai din cauza impactului economic, ci și pentru că mulți sunt de părere că tarifele practicate de operatorul de transport public nu corespund nici pe departe condițiilor și calității serviciilor oferite.

Back To Top