Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

prahova in actiune inscrieri sesiunea a patraAsociația "Prahova în Acțiune" au început înscrierile pentru cea de-a patra sesiune a Programului "Pregătit pentru a realiza ceva măreț!".

 

Noua sesiune a programului gratuit de pregătire dedicat prahovenilor dornici să se implice în viața comunității locale, dar și aleșilor locali, va începe pe 7 septembrie 2018, ora 17.00.

Programul cuprinde 4 module a câte două ore săptămânal. Cursurile vor avea loc la sediul Asociației "Prahova în Acțiune", aflat în Ploiești, Str. Democrației, nr. 56, bloc H5. În cadrul acestora, participanții dobândesc cunoștințe despre organizarea și funcționarea administrației publice locale, despre comunicarea în viața publică, despre contenciosul administrativ și constituțional. La final, participanții primesc diploma de participare și mapa Asociației și discută despre proiectele pe care le vor iniția pentru dezvoltarea comunității locale din care provin.

Detalii despre acest program găsiți AICI.

Back To Top