Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

primaria laposAgenția Națională de Integritate a dat publicității numele a mai mulți aleși locali găsiți incompatibili. Din "lot" face parte și viceprimarul comunei prahovene Lapoș.

Într-un comunicat transmis luni dimineață, inspectorii ANI anunță că Viorel Barbu, viceprimarul comunei prahovene Lapoș, a fost găsit incompatibil pentru că, "în perioada 15 decembrie 2016 – 10 iunie 2017, a exercitat simultan funcția de viceprimar și pe cea de membru în Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale Lapoș, județul Prahova, încălcând astfel dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. d) din Legea nr. 161/2003, aplicabile până la data 10 iunie 2017".

Legea prevede, la articolul menționat, că Funcţia de primar şi viceprimar, primar general şi viceprimar al municipiului Bucureşti, preşedinte şi vicepreşedinte al consiliului judeţean este incompatibilă cu exercitarea următoarelor funcţii sau calităţi: […] d) funcţia de preşedinte, vicepreşedinte, director general, director, manager, administrator, membru al consiliului de administraţie ori cenzor sau orice funcţie de conducere ori de execuţie la societăţile comerciale, inclusiv băncile sau alte instituţii de credit, societăţile de asigurare şi cele financiare, la regiile autonome de interes naţional sau local, la companiile şi societăţile naţionale, precum şi la instituţiile publice; […]”.

Potrivit ANI, vicele din lapoș se află printre cei care au depus un punct de vedere la dosarul de evaluare, în exercitarea dreptului la apărare.

Back To Top