Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie

trecere suprainaltataPrimăria Ploiești a anunțat că lucrările derulate pe Bd. Republicii, derulate pe tronsonul din cartierul Albert, continuă. Aici va fi amenajată cea de-a doua trecere supraînălțată din Ploiești, după cea realizată acum câteva luni, pe Bd. Independenței.

Intervențiile se derulează, în aceste zile, în zona intersecției cu str. Lotrului, în dreptul stației TCE de pe traseul 1.

"Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic – Investiții,  informează cetățenii că, în această perioadă, se vor executa lucrări de întreținere pe Bulevardul Republicii - intersecție cu strada Lotrului – trecere de pietoni supraînălțată. 

Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări ( cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban", se arată în comunicatul Primăriei Ploiești.

O astfel de trecere a fost amenajată, anterior, și pe Bd. Independenței, la primul rond dinspre Gara de Sud. Măsura i-a luat prin surprindere pe conducătorii auto, mai ales că, în primele ore, trecerea nu a fost semnalizată, așa că mulți șoferi părea că decolează cu mașinile, deoarece treceau prin zonă cu viteză prea mare.

Back To Top